Vaikuttaminen

Kiinteistöliitto Uusimaa ja Suomen Kiinteistöliitto yhdessä ovat tehokas vaikutuskanava niin paikallisessa kuin valtakunnallisessakin yhteiskunnallisessa päätöksenteossa.

Vuosikertomuksestamme löydät esimerkkejä siitä, miten yhdistys on onnistunut vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Työmarkkinatoiminta

Kiinteistöyhdistys on työnantajajärjestö, joka on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:hon kuuluvan Kiinteistötyönantajat ry:n jäsen. Kiinteistötyönantajat ry on kiinteistöalan työnantajien työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvontajärjestö. Järjestön hallituksessa ja työmarkkinavaliokunnassa on kiinteistöyhdistyksen edustus.

AjankohtaistaKiinteistöliitto Uusimaan uusi palvelu - Palvelututka

Kiinteistöliitto Uusimaa on julkaissut Palvelututkan, uuden palvelun taloyhtiöille.

Palvelututkassa taloyhtiöt voivat jakaa kokemuksiaan toimijoista ja löytää uusia mahdollisia palveluntarjoajia taloyhtiön avuksi.

Pääset tutustumaan Palvelututkaan painamalla alla olevasta painikkeesta.

Käy tutustumassa palveluun!