fbpx

Kiinteistöliitto Uusimaa – Taloyhtiösi asialla

Liity jäseneksi! 

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenmaksu on pieni, mutta apu suuri. Jäsenyys tuo käyttöösi kiinteistöalan parhaan asiantuntemuksen. Apu hankaliinkin kysymyksiin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla. Kannattaa kysyä asiantuntijoiltamme parhaat vinkit oikeaan tekemiseen etukäteen. Kysymällä voit välttää monta ongelmaa ja turhaa kustannusta.

Lue lisää rahanarvoisista jäseneduista.

Tule hyvään seuraan – vastuullisten kiinteistön omistajien ja haltijoiden joukkoon. Liittyminen on helppoa. Täytä lomake netissä.


Asiantuntijamme vastaavatKiinteistöliitto Uusimaan asiantuntijat auttavat taloyhtiötä juridisissa ja teknisissä asioissa

Kiinteistöliitto Uusimaa tarjoaa asiantuntija-apua hallitukselle ja isännöitsijälle taloyhtiön juridisiin ja teknisiin kysymyksiin. Suosituin palvelumme on puhelinneuvonta.

Palvelu sisältyy jäsenmaksuun. Tarkista muut puhelinneuvonta-ajat täältä.


Jäsenyys kannattaa

Kiinteistöliitto Uusimaa tarjoaa monenlaisia palveluita taloyhtiöiden avuksi. Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenenä saat palveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti. Jäsenyys on erittäin edullinen, ja saat tietoa ja henkilökohtaista neuvontaa kaikkiin taloyhtiöön liittyviin kysymyksiin. Lue lisää palveluista.