Taloyhtiösi asialla

Liity jäseneksi! 

Kiinteistöyhdistyksen jäsenmaksu on pieni, mutta apu suuri. Jäsenyys tuo käyttöösi kiinteistöalan parhaan asiantuntemuksen. Apu hankaliinkin kysymyksiin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla. Kannattaa kysyä asiantuntijoiltamme parhaat vinkit oikeaan tekemiseen etukäteen. Kysymällä voit välttää monta ongelmaa ja turhaa kustannusta.

Lue lisää rahanarvoisista jäseneduista.

Tule hyvään seuraan – vastuullisten kiinteistön omistajien ja haltijoiden joukkoon. Liittyminen on helppoa. Täytä lomake netissä.


Asiantuntijamme vastaavat

Hallitus ja isännöitsijä saavat asiantuntija-apua  taloyhtiön juridisiin ja teknisiin kysymyksiin. Suosituin palvelumme on puhelinneuvonta.

Asiantuntijamme vastaavat jäsenistömme juridisiin kysymyksiin numerossa 09 1667 6333 ma – ti ja to klo 9.00 – 15.00, ke ja pe klo 10.00 – 15.00. Rakennustekninen neuvonta 09 1667 6333 ja LVI-neuvonta  040 136 5785 (ma – pe 9.00 – 15.00).

Palvelu sisältyy jäsenmaksuun. Tarkista muut puhelinneuvonta-ajat täältä.


Jäsenyys kannattaa

Kiinteistöyhdistyksen jäsenenä saat palveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti. Jäsenyys on erittäin edullinen, ja saat tietoa ja henkilökohtaista neuvontaa kaikkiin taloyhtiöön liittyviin kysymyksiin. Lue lisää palveluista.

Uudenkin taloyhtiön kannattaa liittyä jäseneksi, sillä se saa heti käyttönsä kaikki liiton palvelut. Christian Hassel Porvoosta kertoo, miksi he päättivät liittyä.