fbpx

Palvelut

Jäsenenä saat asiantuntijat avuksesi kaikissa kiinteistön vastuulliseen hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Moniin tilanteisiin sopii laki- ja teknisen osaamisen yhdistäminen. Meiltä saat tarvittaessa molemmat asiantuntijat käyttöösi.

Asiantuntijapalveluja voivat käyttää jäsentaloyhtiöiden edustajat eli hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet, isännöitsijät sekä tilin- ja toiminnantarkastajat. Palvelun käyttäjän tulee palvelua saadakseen ilmoittaa jäsennumero tai muu luotettava selvitys oikeudesta käyttää palvelua.

PUHELINNEUVONTA

Maksutonta puhelinneuvontaa jäsenillemme antavat lakimiehet sekä rakennustekninen- ja LVI-asiantuntija. Neuvonta palvelee päivittäin numerossa 09 1667 6333
(ks. tarkemmat neuvonta-ajat).

Rakennustekniikka (Jari Hännikäinen) 09 1667 6343
(ks. tarkemmat neuvonta-ajat)

LVI-neuvonta (Janne Laksola) 09 1667 6353
(ks. tarkemmat neuvonta-ajat)

Lisäksi jäsenten käytettävissä ovat talous- ja veroneuvonta sekä energianeuvonta. Puhelinneuvonta sisältyy jäsenmaksuun. Lue lisää puhelinneuvonnasta.


MAKSULLISET PALVELUT

Tarjoamme jäsenillemme resurssiemme puitteissa ja työtilanteen mukaan myös maksullisia asiantuntijapalveluja sekä juridisissa että teknisissä kysymyksissä.

JURIDISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

Yleisimmin käytettyjä asiantuntijapalveluitamme ovat lausunnot, neuvottelut ja kokousten johtaminen. Lue lisää juridisista asiantuntijapalveluista.

TEKNISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

Taloyhtiö voi tarvita teknistä asiantuntija-apua  esimerkiksi korjaushankkeen ohjauksessa tai rakennuttamisen tarveselvityksessä. Lue lisää teknisistä asiantuntijapalveluista.


MUUT JÄSENEDUT

Jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja, kuten maksuttomia koulutustilaisuuksia sekä tietoa kiinteistöhoitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi saat julkaisuja ja palveluja edulliseen jäsenhintaan. Lue lisää muista jäseneduista.

 

 


LIITY JÄSENEKSI

Eikö taloyhtiösi  vielä ole jäsen? Liittymällä jäseneksi taloyhtiösi saa kaikki palvelumme käyttöönsä.

Jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä lomakkeen nettisivullamme.

Katso jäsenhinnat.