fbpx

Palvelut

Jäsenenä saat asiantuntijat avuksesi kaikissa kiinteistön vastuulliseen hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Moniin tilanteisiin sopii laki- ja teknisen osaamisen yhdistäminen. Meiltä saat tarvittaessa molemmat asiantuntijat käyttöösi.

Jäsenpalveluitamme voivat käyttää jäsentaloyhtiöiden edustajat eli hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet, isännöitsijät sekä tilin- ja toiminnantarkastajat.

PUHELINNEUVONTA

Puhelinneuvonta sisältyy jäsenmaksuun ja palvelee jäseniämme päivittäin.

  • Lakineuvonta puh. 09 1667 6333
  • Rakennustekniikka puh. 09 1667 6343
  • LVI-neuvonta  09 1667 6353

Katso tarkemmat puhelinneuvonnan ajat >>

Lisäksi jäsenten käytettävissä ovat Kiinteistöliiton talous- ja veroneuvonta sekä energianeuvonta.
Katso tarkemmat tiedot >>


MAKSULLISET PALVELUT

Tarjoamme jäsenillemme resurssiemme puitteissa ja työtilanteen mukaan myös maksullisia asiantuntijapalveluja sekä juridisissa että teknisissä kysymyksissä.

JURIDISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

Yleisimmin käytettyjä asiantuntijapalveluitamme ovat lausunnot, neuvottelut ja kokousten johtaminen. Lue lisää juridisista asiantuntijapalveluista.

TEKNISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

Taloyhtiö voi tarvita teknistä asiantuntija-apua  esimerkiksi korjaushankkeen ohjauksessa tai rakennuttamisen tarveselvityksessä. Lue lisää teknisistä asiantuntijapalveluista.


MUUT JÄSENEDUT

Jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja, kuten maksuttomia koulutustilaisuuksia sekä tietoa kiinteistöhoitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi saat julkaisuja ja palveluja edulliseen jäsenhintaan. Lue lisää muista jäseneduista.

 

 


LIITY JÄSENEKSI

Eikö taloyhtiösi  vielä ole jäsen? Liittymällä jäseneksi taloyhtiösi saa kaikki palvelumme käyttöönsä.

Jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä lomakkeen nettisivullamme.

Katso jäsenhinnat.