fbpx

Yhteystiedot

Hyvinkään–Riihimäen–Mäntsälän Kiinteistöyhdistys ry
(Kiinteistöliitto Uusimaa)
Annankatu 24, 4. krs
00100 Helsinki

puh. 09 1667 6761 (vaihde)
hyrima(at)ukl.fi

 


Marika Sipilä
toiminnanjohtaja, KTM
marika.sipila[at]ukl.fi
040 7417515

  • Vastaan siitä, että yhdistys palvelee jäseniään vuosikokouksen ja hallituksen tekemien päätösten mukaisesti.
  • Pidän huolen jäsenkunnan tiedottamisesta alan asioista sekä yhdistyksen palveluista.
  • Toimin yhdistyksen yhteyshenkilönä median ja päättäjien suuntaan ja vastaan Kiinteistövinkki -palstan sisällöstä.
  • Oikeana kätenäni toimii jäsensihteeri Anne Suomi, jonka puoleen voi tarvittaessa kääntyä kaikissa yhdistyksen asioissa.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus yhdistyksen toiminnasta ja asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä kiinteistöalan yritysten hallitustyöstä. Olen omassa kerrostaloyhtiössäni Lahdessa puheenjohtajana sekä toimitalomme (Helsinki) hallituksessa. Minulla on aiempi ITS-tutkinto 1990-luvulta ja kohta myös uudempi ja laajempi  ITS-tutkinto. Olen suorittanut jäsenillemme maksuttoman HTHJ-kurssin (Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen).


Anne Suomi
jäsensihteeri
anne.suomi[at]ukl.fi
09 1667 6208

  • Hoidan Kiinteistöyhdistyksen jäsenyyteen liittyviä asioita.
  • Käsittelen mm. jäsenhakulomakkeet, päivitän jäsentietorekisteriä, hoidan jäsenmaksujen laskutuksen sekä perinnän. Vastaan jäsenpalveluihin liittyviin kysymyksiin sekä opastan jäsensivujen käytössä.

Asunto-osakeyhtiön vastuuhenkilönä olen ollut vuodesta 2010, vaihtelevasti varajäsenenä, jäsenenä ja toiminnantarkastajana. Tällä hetkellä toimin omassa taloyhtiössämme Helsingissä hallituksen puheenjohtajana. Olen ollut työelämässä yli 30 vuotta, josta noin puolet rakennus- ja kiinteistöalalla eri tehtävissä. Toinen puolikas on mennyt ICT-alalla.