fbpx

Neuvottelu

Kirjallisia toimeksiantoja otamme vastaan ja hoidamme normaaliin tapaan. Koronavirusepidemiaan liittyvien tartuntariskien johdosta emme toistaiseksi tarjoa seuraavia toimeksiantoja:

  • lakimiesten asiantuntijuuskäyntejä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa
  • yhtiökokouksen puheenjohtajana toimiminen
  • lakimiesten neuvotteluja toimistolla tai toimiston ulkopuolella

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme ottamaan vastaan toimeksiantoja, joiden hoitamiseen lakimiehemme voivat osallistua etäyhteyksin, kuten neuvottelut hallituksen kanssa.

 

Jos taloyhtiön edustajat tarvitsevat henkilökohtaista neuvontaa, voidaan lakimiehen tai teknisen asiantuntijan kanssa sopia neuvottelutapaaminen.

Neuvottelussa taloyhtiön ongelma käydään suullisesti läpi ja asiantuntija pyrkii vastaamaan esitettyihin kysymyksiin sekä ratkaisemaan ongelman. Neuvottelu voidaan järjestää myös yhdessä lainopillisen ja teknisen asiantuntijan kanssa. Neuvottelusta voidaan laatia myös kirjallinen muistio.

Neuvottelu on mahdollista järjestää Kiinteistöliitto Uusimaan toimistolla tai esimerkiksi isännöitsijätoimistossa.

Neuvottelupalvelut ja niistä laadittavat kirjalliset muistiot ja muut asiakirjat ovat maksullisia, ja niistä veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kuinka tilaan neuvottelun?

Neuvottelusta voidaan sopia suoraan lakimiehen tai teknisen asiantuntijan kanssa. Usein tarve neuvottelun järjestämiseen tulee esiin puhelinneuvonnan yhteydessä. Pyynnön neuvottelun järjestämisestä voi myös toimittaa osoitteeseen uusimaa[at]ukl.fi.