Hyvinkään-Riihimäen-Mäntsälän Kiinteistöyhdistys Paikallisten taloyhtiöiden puolueeton tuki

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen tai isännöitsijä?

Hyvinkään-Riihimäen-Mäntsälän Kiinteistöyhdistys on vuodesta 1970 palvellut alueensa taloyhtiöiden vastuuhenkilöitä. Olemme siis sinua varten.

Kiinteistöyhdistyksen jäsenyys antaa sinulle paljoa tietoa ja taitoa taloyhtiösi johtamiseen. Jäsenenämme saat palveluita paikallisesti, palvelukeskuksemme Kiinteistöliitto Uusimaan avulla sekä valtakunnallisesti kattojärjestömme Suomen Kiinteistöliiton kautta.

Kysytyin jäsenpalvelumme on puhelinneuvonta. Hyvinkään-Riihimäen-Mäntsälän Kiinteistöyhdistyksen jäsenenä saat käyttöösi laajat puhelinneuvontapalvelumme – juridisen, rakennus- ja LVI-teknisen, talous- ja vero- sekä energianeuvonnan. Neuvontapalveluiden käyttöä ei ole jäseniltä rajoitettu – jäsentaloyhtiön hallinnon edustajat saavat käyttää palveluita rajattomasti. Lisäksi yhdistyksellämme on oma paikallinen lakineuvonta yhteistyöasianajajan kautta sekä alueellinen Kiinteistöviesti -lehti. Tutustu palveluihimme.

Terveisin
Marika Sipilä
toiminnanjohtaja


Jäsenyys kannattaa

Kiinteistöyhdistyksen jäsenenä saat palveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti. Jäsenyys on erittäin edullinen, ja saat tietoa ja henkilökohtaista neuvontaa kaikkiin taloyhtiöön liittyviin kysymyksiin. Lue lisää palveluista.

Uudenkin taloyhtiön kannattaa liittyä jäseneksi, sillä se saa heti käyttönsä kaikki palvelut ja voi näin varmistaa hyvän hallinnon yhtiön alkutaipaleelta asti!

Christian Hassel Porvoosta kertoo, miksi he päättivät liittyä kiinteistöyhdistykseen.