Jäsenedut

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja, kuten asiantuntija-apua kiinteistönhoitoon liittyvissä kysymyksissä sekä maksutonta puhelinneuvontaa. Lue lisää palveluistamme.

Lisäksi järjestämme maksuttomia koulutustilaisuuksia ja jaamme tietoa kiinteistöhoitoon liittyvissä asioissa. Jäsenenä saat myös julkaisuja ja palveluja edulliseen jäsenhintaan.


Koulutukset

Järjestämme vuosittain useita taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille suunnattuja koulutustilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia ja tärkeitä kiinteistöalan aiheita. Koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa kuulet asiantuntija-alustuksia, voit osallistua kysymysklinikoihin ja saat uusia ideoita sekä hyödyllisiä kontakteja.

Seminaarit ja tilaisuudet ovat maksuttomia jäsenyhtiöiden edustajille.

Tilaisuuksien ohjelmat sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtumakalenterista asianomaisen tilaisuuden kohdalta.


Verkkokoulutukset

Jäsenetuihin kuuluvat myös ilmaiset verkkokoulutukset


Jäsentiedote

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsentiedote on ajankohtainen tietopaketti kiinteistöalan jatkuvasta kehityksestä. Tiedotteet lähetetään sähköisinä kaikille jäsenille.

 


Suomen Kiinteistölehti

Jäsenmaksuun kuuluu Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsentalon hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle voi tilata lisävuosikerran erikoishintaan 25 euroa (norm. 92 euroa, sis. alv. 10 %). Tutustu Kiinteistölehden nettijulkaisuun.

Tilaa Kiinteistölehti.


Jäsensivut

Monipuoliset jäsensivut tarjoavat tietoa, tuotteita ja palveluja taloyhtiön hallitukselle, isännöitsijälle sekä kerros- ja rivitaloasukkaalle.

Siirry jäsensivuille www.taloyhtio.net


Omat kotisivut taloyhtiölle

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna! www.taloyhtiosivut.fi.

 

 


Kirjat ja lomakkeet

Kiinteistöalan Kustannus Oy tarjoaa pysyväisalennuksena Kiinteistöliiton jäsenille 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista kirjoista ja lomakkeista. Kiinteistöliiton 110-vuotisjuhlan kunniaksi alennus on tänä vuonna jäsenille 20 %.

Tutustu ja tilaa osoitteessa www.kiinkust.fi.


Kulutusseurantapalvelu

Suomen Talokeskus Oy tarjoaa 15 % jäsenedun kulutusseurantapalvelun vuosimaksusta Kiinteistöliiton jäsentaloille.

Lisätietoja palveluista osoitteesta www.talokeskus.fi.


Taloyhtiön turvallisuusasiat

Helsingin Pelastusliiton kurssilla opit laatimaan pelastussuunnitelman ja päivittämään taloyhtiön tärkeät turvallisuusasiat. Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille Asuinkiinteistön turvallisuuskurssi ja Väestönsuojanhoitajan kurssi 15% alennuksella. Tutustu HELPE:n koulutuksiin ja ilmoittaudu www.helpe.fi.