fbpx

Jäsenedut taloyhtiöille

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenenä taloyhtiö saa monia rahanarvoisia etuja, kuten asiantuntija-apua kiinteistönhoitoon liittyvissä kysymyksissä sekä maksutonta puhelinneuvontaa. Lue lisää palveluistamme.

Lisäksi järjestämme maksuttomia koulutustilaisuuksia ja jaamme tietoa kiinteistöhoitoon liittyvissä asioissa. Jäsenenä saat myös julkaisuja ja palveluja edulliseen jäsenhintaan.


Palvelututka

Palvelututka-palvelussa taloyhtiö voi hakea ja arvioida taloyhtiölle palveluja tuottavia yrityksiä. Palvelututkan tarkoituksena on auttaa taloyhtiöitä:

  • löytämään sopivia toimijoita eri alueilta
  • löytämään hyviä arviointeja saaneita yrityksiä
  • jakamaan kokemuksia hyvistä palveluntarjoajista

Palvelututka-palvelussa arvostellaksesi sinun täytyy kirjautua palveluun vieraana tai Kiinteistöliiton jäsennumerolla.


KoulutuksetTaloyhtiötapahtumassa luennoidaan taloyhtiöiden ongelmista

Järjestämme vuosittain useita taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille suunnattuja koulutustilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia ja tärkeitä kiinteistöalan aiheita. Koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa kuulet asiantuntija-alustuksia, voit osallistua kysymysklinikoihin ja saat uusia ideoita sekä hyödyllisiä kontakteja.

Seminaarit ja tilaisuudet ovat maksuttomia jäsenyhtiöiden edustajille.

Tilaisuuksien ohjelmat sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtumakalenterista asianomaisen tilaisuuden kohdalta.


VerkkokoulutuksetHTHJ on taloyhtiöiden hallitusten jäsenten verkkokurssi

Jäsenetuihin kuuluvat myös ilmaiset verkkokoulutukset


Uutiskirjeet  – pysy tapahtumien tasalla

Kiinteistöliitto Uusimaan uutiskirje kertoo kuukausittain taloyhtiöiden ajankohtaisista asioista sekä yhdistyksen toiminnasta. Uutiskirjeet lähetetään sähköisinä kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.


Suomen KiinteistölehtiKiinteistölehti

Jäsenmaksuun kuuluu Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsentalon hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle voi tilata lisävuosikerran erikoishintaan 25 euroa (norm. 92 euroa, sis. alv. 10 %). Tutustu Kiinteistölehden nettijulkaisuun.

Tilaa Kiinteistölehti.

Tutustu myös Kiinteistölehden Taloyhtio.net -palveluun.


Jäsensivut

Monipuoliset jäsensivut tarjoavat tietoa, tuotteita ja palveluja taloyhtiön hallitukselle, isännöitsijälle sekä kerros- ja rivitaloasukkaalle.

Siirry jäsensivuille https://www.kiinteistoliitto.fi/kirjautuminen/


Omat kotisivut taloyhtiölleTaloyhtiosivut.fi

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna! www.taloyhtiosivut.fi.

 

 


Kirjat ja lomakkeet

Kiinteistömedia Oy tarjoaa pysyväisalennuksena Kiinteistöliiton jäsenille 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista kirjoista ja lomakkeista.

Tutustu ja tilaa osoitteessa www.kiinteistomedia.fi


Taloyhtiön isännöinnin kilpailutus

Sopimusmeklarit

Sopimusmeklarit kilpailuttaa isännöinnin taloyhtiön puolesta tasavertaisesti ja puolueettomasti. Kilpailutuksen tuloksena syntyy vertailukelpoinen raportti, joka auttaa hallitusta päätöksenteossa.

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille 20 % alennus lisäpalveluista.

Tutustu osoitteessa www.sopimusmeklarit.fi

Ota yhteyttä: myynti@sopimusmeklarit.fi

puh. 0400 284 435

Isännöintimeklari Oy

Koko Suomen alueella palveleva Isännöintimeklari on puolueeton asiantuntijakonsultti, joka kilpailuttaa isännöintipalvelut taloyhtiöiden hallitusten puolesta. Verkkopalveluna toimivaan peruspakettiin sisältyy kilpailutuksen lisäksi neuvonta- ja tukipalvelut sähköpostitse ja puhelimitse. Kilpailutuksen tulos pisteytetään raporttiin, jonka avulla hallitus valitsee parhaat haastatteluun ja valitsee sopivimman. Isännöintimeklarit tarjoaa myös lisäpalveluna mm. haastatteluapua pk-seudulla.

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille 20 % alennus peruspaketista.

Tutustu osoitteessa www.isannointimeklari.fi

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@isannointimeklari.fi

puh. 0400 771 010


Taloyhtiön turvallisuusasiatHELPE

Helsingin Pelastusliiton kurssilla opit laatimaan pelastussuunnitelman ja päivittämään taloyhtiön tärkeät turvallisuusasiat. Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille Asuinkiinteistön turvallisuuskurssi ja Väestönsuojanhoitajan kurssi 15% alennuksella. Tutustu HELPE:n koulutuksiin ja ilmoittaudu www.helpe.fi.