fbpx

Jäsenedut

Kiinteistöliitto Uusimaa on alueellinen ja puolueeton taloyhtiöiden yhdistys, joka palvelee monipuolisesti lähes 13 000 jäsenyhtiötä. Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenenä yhtiö saa apua ja tukea taloyhtiön hallitustyöhön sekä  monipuoliset palvelut ja edut. Alta löydät tietoa jäseneduista. Tutustu jäsenmaksuun sisältyviin palveluihin >>


Kiinteistölehti Uusimaa

Kiinteistölehti Uusimaa on valtakunnallisen Suomen Kiinteistölehden yhteydessä julkaistava oma alueellinen lehti. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
Näköislehti on kaikkien vapaasti luettavissa. Tutustu lehteen >>


Suomen Kiinteistölehti

Jäsenmaksuun kuuluu Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsentalon hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle voi tilata lisävuosikerran erikoishintaan 25 euroa (norm. 92 euroa).
Tutustu Kiinteistölehteen >>


Kirjat ja lomakkeet

20 % alennus kaikista Kiinteistömedian normaalihintaisista kirjoista ja lomakkeista.

Tutustu ja tilaa osoitteessa kiinteistomedia.fi >>


Omat kotisivut taloyhtiölle

Kiinteistöliitto tarjoaa maksutta jäsentaloyhtiöille nettisivupohjan taloyhtiön omia nettisivuja varten. Katso lisää  taloyhtiosivut.fi >>


Taloyhtiön turvallisuusasiat

Helsingin Pelastusliiton kurssilla opetellaan laatimaan pelastussuunnitelma ja päivittämään taloyhtiön tärkeät turvallisuusasiat. Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenet saavat Asuinkiinteistön turvallisuuskurssin ja Väestönsuojanhoitajan kurssi 15 % alennuksella.
Tutustu HELPE:n koulutuksiin ja ilmoittaudu helpe.fi >>


Taloyhtiön isännöinnin kilpailutus

Isännöintimeklari Oy

Isännöintimeklari on puolueeton asiantuntijakonsultti, joka kilpailuttaa isännöintipalvelut taloyhtiöiden hallitusten puolesta. Verkkopalveluna toimivaan peruspakettiin sisältyy kilpailutuksen lisäksi neuvonta- ja tukipalvelut sähköpostitse ja puhelimitse. Kilpailutuksen tulos pisteytetään raporttiin, jonka avulla hallitus valitsee parhaat haastatteluun ja valitsee sopivimman. Isännöintimeklarit tarjoaa myös lisäpalveluna mm. haastatteluapua pk-seudulla.

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille 20 % alennus peruspaketista.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@isannointimeklari.fi, puh. 0400 771 010.
Tutustu osoitteessa isannointimeklari.fi  >>