fbpx

Jäsenedut taloyhtiöille

Kiinteistöliitto Uusimaa on alueellinen ja puolueeton taloyhtiöiden yhdistys, joka palvelee monipuolisesti yli 12.000 jäsenyhtiötään. Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenenä taloyhtiö saa apua ja tukea taloyhtiön hallitustyöhön,  monipuoliset palvelut sekä edut.


Puhelinneuvonta

Tarjoamme jäsentaloyhtiöille puhelinneuvontaa laki- ja teknisissä kysymyksissä joka arkipäivä. Katso tarkemmat neuvonta-ajat ja numerot >>


Koulutukset

Järjestämme paljon koulutuksia taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille, joissa käsitellään ajankohtaisia ja tärkeitä kiinteistöalan aiheita.

Koulutukset ovat maksuttomia jäsenille. Webinaareistamme tehdään aina tallenne, joka on myöhemmin katsottavissa jäsensivujen kautta. Voit aina kouluttautua missä ja milloin tahansa. Kattava webinaaripankkimme on aina käytettävissäsi!

Tulevat koulutukset löydät aina  tapahtumakalenterista >>.


Uutiskirjeet  – kerromme ajankohtaisista aiheista

Kiinteistöliitto Uusimaan uutiskirje kertoo kuukausittain taloyhtiöiden ajankohtaisista asioista sekä yhdistyksen toiminnasta. Uutiskirjeet lähetetään sähköisinä kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.


Jäsensivut – jäsenen aarrearkku

Monipuolisilta jäsensivuilta löydät webinaarien tallenteet sekä koulutusaineistot, oppaita ja ohjeita, laskureita ja sovelluksia, vastuunjako 3D -palvelun sekä paljon muuta hyödyllistä.

Siirry jäsensivuille >>


Kiinteistölehti Uusimaa

Kiinteistölehti Uusimaa on valtakunnallisen Suomen Kiinteistölehden yhteydessä julkaistava oma alueellinen lehti. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuoden 2021 aikana. Näköislehti on kaikkien vapaasti luettavissa. Tutustu lehteen >>


Suomen KiinteistölehtiKiinteistölehti

Jäsenmaksuun kuuluu Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsentalon hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle voi tilata lisävuosikerran erikoishintaan 25 euroa (norm. 92 euroa).
Tutustu Kiinteistölehteen >>

 


VerkkokoulutuksetHTHJ on taloyhtiöiden hallitusten jäsenten verkkokurssi

Jäsensivuilta löydät monia hyödyllisiä verkkokoulutuksia mm.


Omat kotisivut taloyhtiölle

Kiinteistöliitto tarjoaa maksutta jäsentaloyhtiöille nettisivupohjan taloyhtiön omia nettisivuja varten. Katso lisää  www.taloyhtiosivut.fi >>

 

 


Palvelututka

Palvelututka-palvelussa taloyhtiö voi hakea ja arvioida taloyhtiölle palveluja tuottavia yrityksiä. Palvelututkan tarkoituksena on auttaa taloyhtiöitä:

  • löytämään sopivia toimijoita eri alueilta
  • löytämään hyviä arviointeja saaneita yrityksiä
  • jakamaan kokemuksia hyvistä palveluntarjoajista

Palvelututka-palvelussa arvostellaksesi sinun täytyy kirjautua palveluun vieraana tai Kiinteistöliiton jäsennumerolla.


Kirjat ja lomakkeet

Kiinteistömedia Oy tarjoaa pysyväisalennuksena Kiinteistöliiton jäsenille 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista kirjoista ja lomakkeista.

Tutustu ja tilaa osoitteessa www.kiinteistomedia.fi >>


Taloyhtiön isännöinnin kilpailutus

Sopimusmeklarit

Sopimusmeklarit kilpailuttaa isännöinnin taloyhtiön puolesta tasavertaisesti ja puolueettomasti. Kilpailutuksen tuloksena syntyy vertailukelpoinen raportti, joka auttaa hallitusta päätöksenteossa.

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille 20 % alennus lisäpalveluista.

Tutustu osoitteessa www.sopimusmeklarit.fi >>

Ota yhteyttä: myynti@sopimusmeklarit.fi

puh. 0400 284 435

Isännöintimeklari Oy

Koko Suomen alueella palveleva Isännöintimeklari on puolueeton asiantuntijakonsultti, joka kilpailuttaa isännöintipalvelut taloyhtiöiden hallitusten puolesta. Verkkopalveluna toimivaan peruspakettiin sisältyy kilpailutuksen lisäksi neuvonta- ja tukipalvelut sähköpostitse ja puhelimitse. Kilpailutuksen tulos pisteytetään raporttiin, jonka avulla hallitus valitsee parhaat haastatteluun ja valitsee sopivimman. Isännöintimeklarit tarjoaa myös lisäpalveluna mm. haastatteluapua pk-seudulla.

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille 20 % alennus peruspaketista.

Tutustu osoitteessa www.isannointimeklari.fi >>

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@isannointimeklari.fi

puh. 0400 771 010


Taloyhtiön turvallisuusasiatHELPE

Helsingin Pelastusliiton kurssilla opit laatimaan pelastussuunnitelman ja päivittämään taloyhtiön tärkeät turvallisuusasiat. Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenille Asuinkiinteistön turvallisuuskurssi ja Väestönsuojanhoitajan kurssi 15% alennuksella. Tutustu HELPE:n koulutuksiin ja ilmoittaudu www.helpe.fi >>