fbpx

Palvelut

Kiinteistöyhdistyksen jäsenenä saat palveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti. Jäsenyys maksaa asukkaalle noin 50 senttiä kuukaudessa, joten se ei vaikuta vastikkeeseen. Tällä hinnalla saat tietoa ja henkilökohtaista neuvontaa kaikkiin kiinteistönpitoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi saat alennusta monista hyödyllisistä kiinteistönhoidon palveluista.

PUHELINNEUVONTA

Maksutonta puhelinneuvontaa jäsenillemme antavat lakimiehet sekä rakennustekninen ja LVI-asiantuntija. Neuvonta palvelee päivittäin yleensä klo 9–15 välisenä aikana numerossa 09 1667 6333 (ks. tarkemmat neuvonta-ajat Kiinteistöliitto Uusimaan sivuilta).

Alueellanne jäsentaloyhtiöitä palvelee juridisissa neuvontakysymyksissä myös asianajaja Olavi Kailari puh. 019 523 0106.

LVI-neuvontapalvelun suora numero jäsenille: 040 136 5785 (ma – pe 9 – 15).

Huomaattehan, että LVI-neuvonnassa voi olla ruuhkaa tiistaisin klo 10 – 12 ja rakennusteknisessä neuvonnassa keskiviikkoisin 10 – 12.

Lisäksi jäsenen käytettävissä ovat talous- ja veroneuvonta sekä energianeuvonta. Puhelinneuvonta sisältyy jäsenmaksuun. Lue lisää puhelinneuvonnasta Kiinteistöliitto Uusimaan sivuilta.


MAKSULLISET PALVELUT

Tarjoamme jäsenillemme myös maksullisia asiantuntijapalveluja sekä juridisissa että teknisissä kysymyksissä.

JURIDISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

Yleisimmin käytettyjä asiantuntijapalveluitamme ovat lausunnot, neuvottelut ja kokousten johtaminen. Lue lisää juridisista asiantuntijapalveluista Kiinteistöliitto Uusimaan sivuilta.

TEKNISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

Taloyhtiö voi tarvita teknistä asiantuntija-apua  esimerkiksi korjaushankkeen ohjauksessa tai rakennuttamisen tarveselvityksessä. Lue lisää teknisistä asiantuntijapalveluista Kiinteistöliitto Uusimaan sivuilta.


MUUT JÄSENEDUT

Jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja, kuten maksuttomia koulutustilaisuuksia sekä tietoa kiinteistöhoitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi saat julkaisuja ja palveluja edulliseen jäsenhintaan. Lue lisää muista jäseneduista Kiinteistöliitto Uusimaan sivuilta.

 

 


LIITY JÄSENEKSI

Eikö taloyhtiösi ole vielä jäsen? Jäsenmaksu on edullinen eikä yleensä korota yhtiövastiketta. Katso jäsenhinnat.

Jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä lomakkeen nettisivullamme.