Yhdistys

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä Porvoon, Loviisan ja Sipoon talousalueella sijaitsevat asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Yhdistyksessä oli  jäsenenä vuoden 2017 lopussa 300 taloyhtiötä.

Yhdistys toimii alueellaan aktiivisesti tarjoten jäsentaloilleen mm. maksuttomia koulutusiltoja ja puhelinneuvontaa, jäsentiedotteita sekä erilaisia toimeksiantoja. Jäsenyyden kautta yhtiön hallinto saa toimintansa tueksi ajankohtaista tietoa sekä neuvoja.

Paikallisyhdistys on yksi Suomen Kiinteistöliiton 23 jäsenyhdistyksestä. Kiinteistöliiton alla on yhteensä noin 27 000 jäsentaloa.

Yhdistys on itsenäinen, ja sillä on alueeltaan koottu hallitus sekä oma vuosikokous.

Yhdistyksen operatiivista toimintaa johtaa toiminnanjohtaja Marika Sipilä apunaan viestintä- ja palvelukoordinaattori Elsa Kaijala.