fbpx

Kokoukset

Kirjallisia toimeksiantoja otamme vastaan ja hoidamme normaaliin tapaan. Koronavirusepidemiaan liittyvien tartuntariskien johdosta emme toistaiseksi tarjoa seuraavia toimeksiantoja:

  • lakimiesten asiantuntijuuskäyntejä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa
  • yhtiökokouksen puheenjohtajana toimiminen
  • lakimiesten neuvotteluja toimistolla tai toimiston ulkopuolella

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme ottamaan vastaan toimeksiantoja, joiden hoitamiseen lakimiehemme voivat osallistua etäyhteyksin, kuten neuvottelut hallituksen kanssa.

 

Jäsenenä voit tilata sekä lakimiehen että teknisen asiantuntijan hallituksen kokoukseen ja yhtiökokoukseen.

Lakimies voidaan tilata yhtiökokoukseen asiantuntijaksi tai puheenjohtajaksi. Asiantuntijan roolissa lakimies on paikalla vastaamassa esitettyihin juridisiin kysymyksiin. Puheenjohtajan roolissa hän vastaa kokouksen teknisesti oikeasta ja lainmukaisesta sujumisesta.

Teknistä asiantuntijaa voidaan tarvita esimerkiksi silloin, kun käsitellään kylpyhuoneiden saneerausta tai putkiremonttia. Paikalle voidaan tilata samalla kertaa lakimies ja tekninen asiantuntija.

Kokouspalvelut ovat maksullisia ja niistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Kuinka tilaan asiantuntijan kokoukseen?

Asiasta voidaan sopia suoraan lakimiehen tai teknisen asiantuntijan kanssa. Usein tarve kokoukseen osallistumisesta tulee esiin puhelinneuvonnan yhteydessä. Palvelupyynnön voi myös toimittaa osoitteeseen uusimaa[at]ukl.fi.