Info- ja koulutustilaisuudet

Jäsenenä voit tilata sekä lakimiehen että teknisen asiantuntijan taloyhtiön infotilaisuuteen tai koulutustilaisuuteen.

Taloyhtiössä voi olla tarve jakaa tietoa osakkeenomistajille ja asukkaille varsinaisen yhtiökokouksen ulkopuolella. Tällöin taloyhtiössä voidaan järjestää infotilaisuus tai koulutustilaisuus. Kiinteistöliitto Uusimaan lakimies ja tekninen asiantuntija voidaan pyytää alustamaan käsiteltävää aihetta sekä vastaamaan esille nousseisiin kysymyksiin. Heidät voidaan myös tilata kouluttajiksi erikseen järjestettävän tilaisuuteen.

Infotilaisuuksia on järjestetty esimerkiksi kylpyhuoneiden saneeraushankkeisiin ja putkiremontteihin liittyen, jossa tekninen asiantuntijamme on kertonut hankkeen teknisestä puolesta ja lakimies on käynyt läpi hyvityksiin liittyvää juridiikkaa tai osakkeenomistajien asemaa hankkeessa.  Koulutuksia on järjestetty esimerkiksi kunnossapitovastuun jaosta taloyhtiön ja osakkaan välillä.

Infotilaisuuksiin osallistuminen sekä koulutus ovat maksullisia jäsenpalveluja ja niistä veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kuinka tilaan infotilaisuuden tai koulutuksen?

Asiasta voidaan sopia suoraan lakimiehen tai teknisen asiantuntijan kanssa. Usein tarve tilaisuuden järjestämiseen tulee esiin puhelinneuvonnan yhteydessä. Palvelupyynnön voi myös toimittaa osoitteeseen uusimaa[at]ukl.fi.

AjankohtaistaKiinteistöliitto Uusimaan uusi palvelu - Palvelututka

Kiinteistöliitto Uusimaa on julkaissut Palvelututkan, uuden palvelun taloyhtiöille.

Palvelututkassa taloyhtiöt voivat jakaa kokemuksiaan toimijoista ja löytää uusia mahdollisia palveluntarjoajia taloyhtiön avuksi.

Pääset tutustumaan Palvelututkaan painamalla alla olevasta painikkeesta.

Käy tutustumassa palveluun!