Tervetuloa Kiinteistöliitto Uusimaan Palvelututka-sivulle

Palvelututka-palvelussa taloyhtiö voi hakea ja arvioida taloyhtiölle palveluja tuottavia yrityksiä. Palvelun tarkoituksena on auttaa taloyhtiöitä:

  • löytämään sopivia toimijoita eri alueilta
  • löytämään hyviä arviointeja saaneita yrityksiä
  • jakamaan kokemuksia hyvistä palveluntarjoajista

Palveluun kirjaudutaan joko taloyhtiön jäsennumerolla tai vieraana. Suosittelemme jäsenille kirjautumista jäsennumerolla. Taloyhtiön tai arvioijan nimi ei tule näkyviin arviointilistauksiin.

Palvelussa voidaan hakea eri kiinteistöalan yrityksiä hakusanoilla, kuten ”isännöinti” tai ”kiinteistöhuolto”, kirjoittamalla hakusana Mitä haetaan -kenttään. Tämän jälkeen palvelu hakee lähimmät kyseisen alan yritykset. Sivusto pyytää lupaa käyttää laitteesi sijaintia, jotta haku onnistuisi. Mikäli haluat etsiä yrityksiä muualta kuin läheltä omaa sijaintiasi, voit lisätä paikannimen Mistä haetaan -kenttään. Tätä hakukenttää voi myös käyttää, jos et halua antaa sivustolle lupaa hakea sijaintiasi. Lisää ohjeita palvelun käyttöön ja tulosten hakemiseen löydät palvelun Ohjeet -osiosta.

Palvelussa voidaan myös listata yritykset paremmuusjärjestykseen tehtyjen arviointien perusteella tai lajitella nimen perusteella.

Palvelututka-palveluun pääsee klikkaamalla tästä!

Mikäli ette vielä ole Kiinteistöliitto Uusimaan jäsen, voitte tutustua jäsenyyteen tästä linkistä.