Mobiilijäsenkortti tuo jäsenpalvelut taskuun

Mobiilijäsenkortti on älypuhelimilla ja tableteilla toimiva sovellus, joka helpottaa jäsenpalvelujen käyttöä. Uudella mobiilijäsenkortti-sovelluksella voi soittaa yhdistyksen neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia yhteystietoja jäsenrekisteriin sekä hyödyntää jäsenetuja.

Mobiilijäsenkortti on käytettävissä Android-, iOS- sekä Windows Phone -laitteilla. Sen voi ladata App Store-, Google Play- ja Microsoft Store -sovelluskaupoista. Sovellus on maksuton ja tarkoitettu Kiinteistöliiton jäsentalojen puheenjohtajille, hallitusten jäsenille sekä isännöitsijöille.

Käyttöönotto edellyttää, että käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite on merkitty jäsenrekisteriin ja hänellä on tiedossa taloyhtiönsä jäsennumero. T aloyhtiön puheenjohtajan tai isännöitsijän kannattaa ilmoittaa kaikille hallituksen jäsenille taloyhtiön jäsennumero sekä hallitusten jäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet yhdistyksen jäsenrekisteriin. Näin koko hallitus saa käyttöönsä mobiilijäsenkortin ja sen palvelut.

Lisätietoa  www.kiinteistoliitto.fi/jasenkortti/mobiili