Porvoon Kiinteistöyhdistys - Borgå Fastighetsförening Taloyhtiön tuki ja tietopankki

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen
tai isännöitsijä?

Porvoon Kiinteistöyhdistys on vuodesta 1907 palvellut alueensa taloyhtiöiden vastuuhenkilöitä. Olemme siis sinua varten.

Kiinteistöyhdistyksen jäsenyys antaa sinulle paljoa tietoa ja taitoa taloyhtiösi johtamiseen. Jäsenenämme saat palveluita paikallisesti, palvelukeskuksemme Kiinteistöliitto Uusimaan avulla sekä valtakunnallisesti kattojärjestömme Suomen Kiinteistöliiton kautta.

Kysytyin jäsenpalvelumme on puhelinneuvonta. Porvoon Kiinteistöyhdistyksen jäsenenä saat käyttöösi laajat puhelinneuvontapalvelumme – juridisen, rakennus- ja LVI-teknisen, talous- ja vero- sekä energianeuvonnan. Neuvontapalveluiden käyttöä ei ole jäseniltä rajoitettu – jäsentaloyhtiön hallinnon edustajat saavat käyttää palveluita rajattomasti. Lisäksi yhdistyksellämme on oma paikallinen lakineuvonta yhteistyöasianajajan kautta. Tutustu palveluihimme. 

Terveisin
Marika Sipilä
toiminnanjohtaja


Jäsenyys kannattaa

Kiinteistöyhdistyksen jäsenenä saat palveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti. Jäsenyys on erittäin edullinen, ja saat tietoa ja henkilökohtaista neuvontaa kaikkiin taloyhtiöön liittyviin kysymyksiin. Lue lisää palveluista.

Uudenkin taloyhtiön kannattaa liittyä jäseneksi, sillä se saa heti käyttönsä kaikki liiton palvelut.