fbpx

Jäsenyys


Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja liitä taloyhtiösi jäseneksi. Loppuvuosi 2023 on maksuton.

Mitä jäsen saa?
Tärkeimmät jäsenyyteen kuuluvat palvelut:

 • Maksuton puhelinneuvonta (laki / tekninen) joka arkipäivä
 • Koulutukset + webinaarien tallenteet -> Tällä hetkellä löydät esimerkiksi tallenteet sähköautoista. ilmalämpöpumpuista, yhtiökokouksista, energiasta, isännöintisopimuksista ja paljosta muusta. Koulutuksemme ovat vain jäsenille ja sisältyvät jäsenhintaan.
 • Jäsensivut -> jäsensivuilta löydät oppaita ja ohjeita, lakibotin, laskureita ja lomakkeita sekä esimerkiksi taloyhtiön vastuunajako 3D-palvelun
 • Uutiskirje
 • Kiinteistölehti Uusimaa ja Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenoppaasta löydät kootusti kaikki jäsenillemme tarjottavat palvelut ja edut.

Miksi kannattaa olla jäsen?
Kiinteistöliitto Uusimaan asiantuntijat ovat taloyhtiöasioiden huippuja, heillä on vankka ja laaja kokemus kiinteistöalalta. Työskentelemme päivittäin kimuranttien ja vähemmän kimuranttien taloyhtiöasioiden parissa suoraan asiakasrajapinnassa. Tiedämme mitä ajankohtaisia aiheita taloyhtiöissä on ja annamme niihin puolueettoman asiantuntijanäkökulman. Vastaamme vuodessa yli 10 000 neuvontapuheluun. Puhelinneuvontamme onkin yksi kiitellyimmistä palveluistamme  ja uskallamme kutsua sitä timanttiseksi.

Taloyhtiön hallituksen jäsenten ei tarvitse tehdä päätöksiä yksin, kun taloyhtiö on Kiinteistöliitto Uusimaan jäsen. Varsinkin epävarmassa tilanteessa on aina parempi kysyä asiantuntijan neuvoa ennen kuin ryhtyy toimeen. Moni asia ratkeaa helposti puhelinneuvonnassa ja säästää näin taloyhtiön varoja kuin myös hallitusten jäsenten voimavaroja.

Mitkä ovat yleisimmät puhelinneuvonnan aiheet?
 • Kuka vastaa, kun osakas haluaa päivittää kylpyhuoneensa
 • Kuinka autopaikat jaetaan
 • Miten kostausvaurio korjataan
 • Pitääkö sähköuautoille tehdä latauspaikat
 • Saako taloyhtiö kieltää ilmalämpöpumpun asennuksen
 • Miten etäyhtiökokouksessa äänestetään
 • Mitä energiaremontista pitää tietää
 • Mitä isännöintisopimuksessa kannattaa ottaa huomioon
Miten jäseneksi liitytään ?
Kiinteistöliitto Uusimaan jäseneksi voivat liittyä kaikki alueellamme olevat taloyhtiöt tai kiinteistöosakeyhtiöt. Liittymiseen tarvitaan taloyhtiön hallituksen päätös asiasta, jonka jälkeen voitte täyttää jäsenhakemuksen helposti netissä >>

Jäsenyys on aina taloyhtiökohtainen ja kun taloyhtiö on jäsenemme, taloyhtiön hallituksen jäsenet, hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä, toiminnan- ja tilintarkastajat voivat käyttää palveluitamme.   

Miksi jäsenemme suosittelevat jäsenyyttä?

Jäsentutkimuksen mukaan 96 % jäsenistämme suosittelee Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenyyttä. Eniten käytettyjä jäsenpalveluita ovat puhelinneuvonta sekä  koulutukset. Niitä on paljon kiitelty ja jäsenet kokevat ne erittäin tärkeiksi, sillä ne tuovat konkreettista apua taloyhtiön hallitustyöhön.

Katso lyhyeltä videolta mitä jäsenemme kertovat jäsenyydestä!

Katso taloyhtiösi jäsenmaksun hinta

Tyypillinen vuosimaksu on +- 200,- €. Maksu määräytyy taloyhtiön tilavuuskuutioiden mukaan. Asuntoa kohti maksu on yleensä muutamia euroja vuodessa. Voit tarkistaa taloyhtiön jäsenmaksun tästä >>.

Kiinteistöliitto Uusimaa on alueellinen ja puolueeton taloyhtiöiden yhdistys, joka palvelee monipuolisesti yli 12.000 jäsentaloyhtiötään.